Portada >  > festival

festival

Després d’una última entrega marcada per la crisi sanitària, que va forçar a retardar les seues dates al novembre, Dansa València torna al seu mes habitual, abril. El festival organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’IVC celebrarà la seua 34 edició del 10 al 18 d’abril pròxims, i amb una nova direcció artística, la de María José Mora.

Dansa València va començar el seu camí l'any 1988. Des d´aleshores ha estat un referent de la dansa contemporània al nostre territori. Després del seu renaixement l’any 2017, a través de l’Institut Valencià de Cultura, emprenem un nou impuls al festival, en l'inici de la seua tercera dècada d'existència.

Organitza

Coorganitza

Col·labora

 

   

     

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Dansa València

Tel. +34 963 539 300
dansavalencia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Dansa València

Durant cinc dies, del 10 al 15 d'abril de 2018, podrem gaudir tant d'una programació representativa del panorama coreogràfic espanyol més actual, com de la varietat de propostes de les companyies valencianes, amb especial atenció en les dones creadores.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info