Rosa Sanz
Camino del olivarito
Data:
Dimecres 19, d’abril 2023
Lloc:
Espacio Inestable
Hora:
17.00h
Duració:
50'
Preu:
10€
Procedència:
Comunitat Valenciana
Sinopsi

La peça és un viatge personal i íntim. Un desfer l’andar per a trobar el pas precís. Camí com a memòria i petjada. Olivera com a lloc de culte al qual es peregrina per a recollir el fruit d’allò mil·lenari. La bailaora vol ser arrel, retorçar-se en tronc i florir en fruit. Ser fruit per a trencar-se en substància, en bàlsam profund i nutritiu, i tornar a la terra, com la roca sembrada que transmuta en or, perquè a l’olivar es va i es torna, es torna i es torna.

Trajectòria

Intèrpret i creadora valenciana, Rosa Sanz va obtindre el Màster Interdisciplinari d’Investigació i Anàlisi del Flamenc (UCA). Cofundadora del Projecte Arredomar, ha presentat propostes com Encuerda-2, Jaole i Fluidos Ruidos. Ha coproduït l’espectacle Cucut, seleccionat pel Projecte Circula! 2022. Forma part de l’espectacle Cossos i altres territoris i de la companyia Marea Danza. Ha dirigit i coreografiat l’espectacle Minimal d’Irene de la Rosa. Cuéntame otra és el seu últim projecte personal.

Fitxa artística

Idea original, interpretació i coreografia: Rosa Sanz.

Direcció artística: Julia Valencia.

Direcció escénica: Jesús Pérez.

Disseny d’il·luminació: Diego Rosselló.

Disseny sonor: Samuel Vilu.

Vestuari: Elena Gasso.

Producció: Proyecto Cuéntame Otra.

Creat en residència en Espacio Inestable de València dintre del programa Graners de Creació i amb el suport de Dansa València.

En sala
Estrena
Talent local