Antes Collado
Zoo!
Data:
Divendres 8, d’abril 2022
Lloc:
Carme Teatre
Hora:
17.00h
Duració:
60'
Preu:
8€
Procedència:
Castella-La Manxa
Sinopsi

Tanquem, hui i ahir, allò que considerem com “un altre”, l’exòtic, l’amenaçador. Potser no ha sigut el zoològic el lloc idoni per a reafirmar quins cossos tenen dret a mirar i quins han de ser exposats, on s’ha negociat quins cossos són humans i quins animals, anormals, inhumans? Zoo! dona cos i espai a una cosa situada en els límits entre el ballarí i l’animal, el corporal i l’espacial, la llum i l’ombra, el real i el simbòlic.

Trajectòria

Creador escènic i ballarí al qual li interessa pensar l’escriptura  coreogràfica a través d’imatges i figures que excedisquen els paràmetres convencionals de la dansa. Es va formar de manera autodidacta en ball esportiu, dansa contemporània, ioga i pilates, i té estudis inacabats de Belles Arts i d’interpretació en l’ESAD. Totes aquestes experiències vertebren la seua manera polièdrica d’acostar-se al gest artístic.

Amb el suport de Graner, Centre de creació de dansa i arts vives; Can Gassol; Centre d’Arts Escèniques de Mataró, les ajudes a la creació 2021 de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), les ajudes a la creació 2020 de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i del Festival Dansa València.

Fitxa artística

Direcció i interpretació: J. Antes Collado

Acompanyament dramatúrgic: Oriol López

Acompanyament coreogràfic: Carolina Campos, Guillem Pascual

Il·luminació: Ana Rovira

Assessorament artístic: Nico Jongen, Cruz Hernández

So: Pau Matas, J. Antes Collado

Espai: Víctor Colmenero

Vestuari: J. Antes Collado, SoloDance CB NM design

Producció: Laura Viñals

Agraïments: Tatín Revenga, Martina Rocosa, Ana Lola Cosín

Mes informació
En sala
Públic jove