Alberto Cortés
One night at the golden bar
Data:
Dijous 7, d’abril 2022
Lloc:
Espacio Inestabe
Hora:
17.00h
Duració:
60'
Preu:
Des de: 7€
Procedència:
Andalusia
Sinopsi

Preestrena

One night at the golden bar és una declaració d’amor cursi des d’una mirada queer. La cerca d’un estat vulnerable que pose en evidència el poder dels afectes i la bellesa que s’amaga en la fragilitat. Des de l’imaginari de la figura de l’àngel ens preguntem quina masculinitat ens governa, quines fragilitats i clivelles no s’estan esmentant, quines identitats estan en un lloc vulnerable i com protegirem aquests cossos quan criden públicament com se senten quan estimen.

Trajectòria

Estudia història de l’art i posteriorment direcció i dramatúrgia a Màlaga. Va iniciar la seua marxa en 2008 amb la Cia. Bajotierra al costat d’Alesandra García (2008-2012). Després d’aqueix període va començar el seu camí com a Alberto Cortés, en el qual es dedica a investigar l’escena contemporània des de la dramatúrgia impura i les seues connexions amb la remescla, la perifèria, el col·lectiu i el cos. Actualment desenvolupa les seues peces i acompanya altres processos creatius.

Amb el suport de: Centro Conde Duque, Teatro Calderón de Valladolid, Residencias Ágora (Junta de Andalucía) i Graners de Creació (València).

Fitxa artística

Concepte, dramatúrgia, text i interpretació: Alberto Cortés

Intèrprets: Alberto Cortés i César Barco Manrique

Espai sonor i música en viu: César Barco Manrique

Il·luminació: Benito Jiménez

Vestuari: Gloria Trenado

Fotografia: 99 páginas

En sala