Cia. Silvia Batet
Oblivion
Data:
Dissabte 2, d’abril 2022
Lloc:
Museu de Belles Arts de València
Hora:
11.30h
Duració:
16'
Preu:
Entrada lliure amb inscripció
Procedència:
Catalunya
Sinopsi

Oblivion és una paraula que en anglés significa oblit o perdó; és un lloc de transformació, situat entre el record i el no-res. Podria ser una imatge del purgatori clàssic, tal com el descriu Dante en ‘La Divina Comèdia’: lloc de transició per antonomàsia, condicionat per la idea de cercle, per l’etern vagar dels cossos; com si en el fet de desplaçar-se hi haguera en últim terme una renúncia a tot el que ens lliga al sofriment: records, desitjos, identitat.

Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2020, atorgat a Oblivion, que es va estrenar en llarg format en el Festival Grec 2021.

Trajectòria

Silvia Batet va estudiar el grau professional en Dansa Clàssica a l’Escola de Dansa Mari Cruz Alcalá (València) i el Grau Superior en Coreografia i Interpretació en l’Institut del Teatre (Barcelona). Els seus treballs s’han presentat en nombrosos festivals nacionals i internacionals, i ha rebut diversos premis coreogràfics, entre aquests el Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2020, atorgat a Oblivion, que es va estrenar en llarg format en el Festival Grec 2021.

En col·laboració amb Mercat de les Flors, Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, SAT! Teatre, L’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, Graner, La Caldera les Corts, La Visiva, Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Fitxa artística

Idea original, direcció i coreografia: Silvia Batet

Interpretació: Marta García, Lara Munin, Raquel Romero, Anna Serra, Pere Seda

Música: Sergi Puig

Edició musical: Jose González

Vestuari: Marta Mas Soldevila

Confecció de les faldes: Anna Whirling

Producció: Muntsa Roca, Rita Stivala – Anastàtica

Coproducció: Institut del Teatre, Festival Grec (ICUB), Ajuntament de Barcelona

Distribució: LANIU

Mirada externa: Anna Rubirola

Espai no convencionals
Moviments urbans