Club Mutante
All Styles Battle
Data:
Dissabte 2, d’abril 2022
Lloc:
Pl. de la Verge
Hora:
17.00h
Duració:
180'
Preu:
Entrada lliure
Procedència:
Comunitat Valenciana
Sinopsi

Teatre Escalante en Dansa València.

En aquesta batalla, la creativitat i la musicalitat són les claus per a guanyar. La pista està oberta a ballarins de tots els estils, ja siga contemporani com hiphop, breaking, popping, electro, flamenc… Per a demostrar al públic i als jutges les seues habilitats, els participants de les batalles hauran de traure el màxim rendiment a la seua creativitat, la seua capacitat d’experimentació i els seus dots d’improvisació i freestyle al ritme de la playlist secreta del DJ.

Els combats d’estils seran dirimits per quatre jutges que prèviament a la batalla final realitzaran una breu exhibició de ball cadascun.

Inscripcions per a formar part de la batalla: https://forms.gle/y9DDnF9rZf8Ujv17A

Trajectòria

Club Mutante és un projecte impulsat per Julia Zac i Inka Romaní que tracta de dinamitzar la comunitat de la dansa valenciana, tant fora com dins del marc de la col·laboració amb les institucions. L’objectiu és crear un context en el qual puguen allotjar-se ballarins de diferents estils i tècniques de manera que es propicie l’ambient perfecte per a realitzar l’intercanvi de pràctiques i pensament entre la dansa contemporània i les danses urbanes més underground.

Fitxa artística

Jutges: Drew (Tunísia – Itàlia), Sheka (Veneçuela – Espanya), Luisa (França – Espanya) i Yassin Mrabtifi (Bèlgica)

Host: Julia Zac i Inka Romaní

DJ: Madnel

Speaker: Engy

En col·laboració amb Parets Forum.

Mes informació
Carrer
Moviments urbans
Talent local
Públic jove