Dansa València i la Universitat de València s’uneixen per a activar nous espais de creació i pràctica escènica

Dansa València i la Universitat de València uneixen forces en el seu suport a la creació local. El Vicerectorat de Cultura, a través de la seua àrea d’Arts Escèniques, cedeix la Sala Matilde Salvador i l’Aula de Dansa de la Antiga Facultat de Magisteri per a quatre estades de creació.

La creació escènica requereix d’espais professionals on provar, polir i perfeccionar. En una sala condicionada per a la dansa i assistida per tècnics és on les companyies i els artistes locals poden marcar la diferència en les seues propostes. Conscient d’aqueixa necessitat, Dansa València ha arribat a un acord de col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València, a través de la seua àrea d’Arts Escèniques, per a posar en marxa quatre estades al mes de setembre.
El programa, destinats a creadors i companyies de la Comunitat Valenciana, consta de dues modalitats: estades d’investigació i creació, que es desenvoluparan a l’Aula de dansa de la Antiga Facultat de Magisteri i estan destinades a processos creatiu en desenvolupament; i estades tècniques, que tindran lloc a la Sala Matilde Salvador i donaran acolliment tant a processos avançats de producció d’un espectacle com a la revisió de peces ja estrenades.
Les dates d’aquesta cessió d’espais serà
– Sala Matilde Salvador: del 5 al 10 de setembre o del 19 al 24 de setembre.
– Aula de Dansa Antiga Escola de Magisteri: del 5 al 16 de setembre o del 19 al 30 de setembre.
Els i les interessades poden presentar les seues sol·licituds del 28 de juliol al 4 d’agost (tot dos inclosos). Més informació i inscripció a través del següent enllaç: 🔗 FORMULARI
Compartir