Dansa València i la Universitat de València renoven la seua col·laboració per activar nous espais de pràctica escènica

Dansa València i la Universitat de València continuen la seua col·laboració, iniciada en 2022, unint forces en el seu suport a la creació local. El Vicerectorat de Cultura, mitjançant la seua àrea d’Arts Escèniques, cedeix la Sala Matilde Salvador per a la realització de dues residències tècniques per artistes o companyies valencianes.

La creació escènica requereix d’espais professionals on provar, polir i perfeccionar. En una sala condicionada per a la dansa i assistida per tècnics és on les companyies i els artistes locals poden marcar la diferència en les seues propostes. Conscient d’aquesta necessitat, Dansa València i el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València, a través de la seua àrea d’Arts Escèniques han donat continuïtat a l’acord de col·laboració signat l’any passat, per a posar en pràctica dues residències tècniques, una en setembre de 2023 i altra en gener de 2024. 

El programa, destinat a creadors/es i companyies de la Comunitat Valenciana, consta de dues estades tècniques, que tindran lloc a la Sala Matilde Salvador i donaran acolliment tant a processos avançats de producció d’un espectacle com a la revisió de peces ja estrenades.

Les dates de la cessió de la  Sala Matilde Salvador, situada al del Centre Cultural la Nau, seran: 

  1. Del 4 al 9 de setembre de 2023
  2. Del 9 al 13 de gener de 2024

Els i les interessades poden presentar les seues sol·licituds des del dijous 1 de juny fins al 20 de juny (tot dos inclosos). La convocatòria es resoldrà el 28 de juny.

Més informació i inscripció a través del següent enllaç: 🔗 Convocatòria

Compartir