Crida a projectes de dansa: IMPULS A LA DANSA 23

Convocatòria oberta per a la selecció de 10 projectes de dansa per a estades de creació, tècniques i de mediació.

Dansa València pretén contribuir a enfortir la relació entre creadors/es, companyies de dansa i espais culturals municipals de titularitat o gestió pública de la Comunitat Valenciana i amb això donar suport a l’expansió de la dansa en altres espais del territori valencià. Dansa València facilitarà i acompanyarà la relació entre artistes i municipis amb l’objectiu d’estimular la presència de la dansa a l’agenda cultural valenciana i fer més accessibles les arts del moviment als ciutadans.

 

La present convocatòria per a la selecció de 10 projectes coreogràfics i/o de mediació què seran implantats en espais públics municipals amb la participació del Circuit Cultural Valencià i dels propis ajuntaments implicats. A l’edició 2023 d’ Impuls a la Dansa els municipis associats són: Aielo de Malferit, Aldaia, Almassora, Borriana, Elx, Dénia, El Puig de Santa Maria, Silla, Villena i la Universitat Jaume I de Castelló.

 

La convocatòria va dirigida a  artistes o companyies  de la Comunitat Valenciana o que visquen o treballen a la Comunitat Valenciana, que treballen en les àrees de la dansa i les arts del moviment i que desenvolupen propostes de creació i mediació. Els projectes seleccionats es duran a terme al llarg de 2023, vinculats amb el festival Dansa València 2023.

 

Modalitats d’estades IMPULS A LA DANSA

– 2 estades de creació, recerca i/o assaig

– 2 estades tècniques, per a facilitar implantació en escenari de projectes en darreres fases de producció

– 6 estades de mediació, pel desenvolupament d’accions artístiques a dur a terme amb col·lectius, escoles i/o públic del municipi.

 

Accedeix a les bases de la convocatòria 2023 per a conéixer tots els detalls:

🔗 BASES DE LA CONVOCATÒRIA

 

El termini de la present convocatòria finalitza el 18 de març de 2023 (Inclòs).

Compartir