Taller inclusiu Sempre és
Data:
Diumenge 10, d’abril 2022
Lloc:
Teatre Rialto - Sala 7
Comprar entrades
Descripció

Un taller per a explorar el moviment, la individualitat i la diversitat de cossos dansaires amb diferents capacitats. En col·laboració amb Crecer en positivo, associació sense fins de lucre especialitzada en la creació i desenvolupament de projectes innovadors en l’àrea d’esport i oci per a persones amb discapacitat intel·lectual i alumnes de l’Estudi de Dansa María Carbonell. La proposta s’ha dividit en tres sessions de pràctica i experimentació del moviment i un matí lúdic al Parc Central de València, on facilitadores i participants es tornaran a trobar per a gaudir d’espectacles programats per Dansa València a l’aire lliure.

Facilitadores: Marta García i Noe Arcos (ballarines, psicòlogues i emocionades de la dansa)

Col·labora: Asociación Crecer en positivo

Més Informació

Noe Arcos: Ballarina, coreògrafa, investigadora i professora de dansa tribal de fusió i dansa contemporània. Titulada en Dansa Contemporània pel Conservatori Superior de Dansa de València en l’especialitat de coreografia i interpretació. Col·labora amb diversos artistes de l’escena de València i és codirectora del projecte Penja’m. Llicenciada en Psicologia amb màster en Psicologia Forense, treballa amb grups de diversitat funcional i en risc d’exclusió social. Intèrpret i creadora de La Lola Boreal, desenvolupa el projecte d’investigació O_O al costat de Marta García.

Marta García: Graduada en Psicologia per la Universitat de València i en Coreografia i Interpretació pel Conservatori Superior de Dansa. Màster en gestió Cultural per la UV i UPV i Màster PERMEA del CMCV. Intèrpret i creadora de la Lola Boreal. Ha treballat en altres projectes de companyies com Moments Art, Les Juntes, Penja’m. Desenvolupa el projecte d’O_O al costat de Noe Arcos.