HUMANHOOD
∞ {Infinito}
Data:
Diumenge 23, d’abril 2023
Lloc:
Teatre Principal
Hora:
21.00h
Duració:
70'
Preu:
Des de: 10€
Procedència:
Catalunya / Regne Unit
Sinopsi

∞ {Infinito} és la primera obra de dansa, teatre i meditació de HUMANHOOD en la qual guien el públic a través d’un viatge místic. El món exterior de la dansa màgica en l’escenari es fusiona amb la seua consciència interna. L’obra és un ritual sagrat de moviment, llum i so que ens recorda la dansa còsmica de la qual tots formem part i l’infinit potencial del nostre futur esdevindre.

Trajectòria

Dirigida per Julia Robert i Rudi Cole, HUMANHOOD fusiona la física moderna i el misticisme per a crear experiències que ens transformen i ens connecten a tots. La companyia ha creat el duo Zero i les peces de grup Torus i ∞ {Infinito}, així com Orbis i Sphera, dos duos de carrer que es van emetre en el programa digital de la BBC i Sadler’s Wells, Dancing Nation. També ha produït el curtmetratge Infinity i el documental We, HUMANHOOD.

ZERO: 1r Premi en el Certamen Coreogràfic de Madrid – Madrid, 2016.

ZERO: Premi Tanja Liedtke en el Concurs d’Hannover – Hannover, 2017

TORUS: DansaCat (Millor disseny d’il·luminació), Barcelona 2020

Fitxa artística

Concepte, direcció i coreografia: Julia Robert i Rudi Cole

Ballarins: Julia Robert, Rudi Cole, Tzu-Yi Tseng, Mai Yun-Chi, Peter Butler, Piers Sanders, Romee van de Meent, Soulyun Park, Teige Bisnought.

Veu guia de la meditació: Julia Robert.

Il·luminació: Tom Visser. Composició musical: Iain Armstrong.

La música inclou veus de Deya Dova i Votiv de Dorisburg.

Vestuari: Julia Robert i Rudi Cole, amb peces de la col·lecció de Lurdes Bergada i Syngman Cucala.

Escenografia: Julia Robert i Rudi Cole.

 

Producció de HUMANHOOD Dance Company. Coproduït per Mercat de les Flors, Sadler’s Wells, London & The Lowry. Finançat per Arts Council England, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ICEC. Amb el suport de DanceXchange, Birmingham Hippodrome, Dance City, Elclimamola, Graner i L’Animal a l’Esquena. Investigació i desenvolupament encarregat pel Birmingham 2022 Festival.

En sala