22 de febrer de 2019

ThisProjectWorks dissenya el cartell de Dansa València 2019

El cartell de la XXXII edició de Dansa València és una imatge creada per l'estudi de disseny i comunicació ThisProjectWorks. Des de l'organització del festival es va traslladar a l'estudi que el focus del projecte havia d'estar centrat en el moviment com a element que cal destacar en el treball.

ThisProjectWorks ha compost una imatge que recrea la repetició i el ritme en el moviment d'un cos que desafia la gravetat, i que juntament amb l'ús tipogràfic aconsegueix imprimir dinamisme i energia a la composició, valors que el projecte havia de transmetre, a més de contemporaneïtat i excel·lència.

El cartell destaca l'eix vertebrador d'aquesta edició amb el lema 'Sona Dansa'. "L'objectiu era trobar una imatge que donara visibilitat a un festival actual. Un cartell que recollira la diversitat de formes d'expressió de la dansa", ha explicat sobre aquest tema la directora del festival.

Organitza

Coorganitza

Col·labora

.

·

··

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Dansa València

Tel. +34 963 539 300
dansavalencia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Dansa València

Durant cinc dies, del 10 al 15 d'abril de 2018, podrem gaudir tant d'una programació representativa del panorama coreogràfic espanyol més actual, com de la varietat de propostes de les companyies valencianes, amb especial atenció en les dones creadores.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info