Siete Leguas: contar la danza y la diversidad - Balletvale+

Siete Leguas: contar la danza y la diversidad - Balletvale+

explicar la dansa i la diversitat

Siete Leguas

Balletvale+

El projecte Balletvale+ —dansa adaptada per a xiquets amb diversitat funcional motora— presenta un avançament del seu documental Siete leguas, en la Filmoteca de València el dissabte 14 d'abril a les 11, amb la projecció del tràiler i algunes imatges en exclusiva. A continuació hi haurà una xarrada-col·loqui amb l'equip de Balletvale+: els directors del llargmetratge, Marcia Castillo-Martín i Jon Ander Santamaría, i la coguionista, Aurora Edo. En aquesta trobada abordaran els tres eixos temàtics que s'entrellacen al llarg dels 75 minuts del film: la capacitat de la societat civil per a promoure una iniciativa solidària i integradora, el ballet com una pràctica artística i física amb un enorme potencial terapèutic i la diversitat funcional allunyada dels estereotips estesos. Siete leguas narra com un grup de xiquets amb diversitat funcional participa en la seua societat per mitjà de la dansa; és la història d'un grup de persones que van decidir explorar com el ballet pot portar més lluny a aquells a qui, en principi, els estava vedat ballar, empoderar-los i donar-los una dignitat allunyada de qualsevol paternalisme; i és també el relat de com la societat civil pot sobreposar-se al desencant i a les limitacions, gràcies a la cooperació.
Organitza l'equip de Balletvale+, amb els directors del llargmetratge, Marcia Castillo-Martín i Jon Ander Santamaría, i la coguionista Aurora Edo.

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Dansa València

Tel. +34 963 539 300
dansavalencia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Dansa València

Durant cinc dies, del 10 al 15 d'abril de 2018, podrem gaudir tant d'una programació representativa del panorama coreogràfic espanyol més actual, com de la varietat de propostes de les companyies valencianes, amb especial atenció en les dones creadores.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info