12 d'abril de 2019

La dansa familiar serà protagonista del cap de setmana de Dansa València

El festival Dansa València, una proposta de l'Institut Valencià de Cultura, arranca aquest cap de setmana la seua secció Danseta, amb la col·laboració del Teatre Escalante de Diputació de València, centrada en les propostes de dansa contemporània per a públic familiar.

La llibertat, la diversió i la passió del joc és l'element principals de 'Play', el nou espectacle de la companyia Aracaladanza, dirigit pel coreògraf Enrique Cabrera, que es podrà veure aquest dissabte, 13 d'abril, a les 18.00 hores al Teatre Principal.

"'Play' naix com un llenç en blanc, sense mirada determinada, sense inspiracions concretes. El joc es construeix amb el mateix joc, que respecta l'univers poètic amb el qual sempre somiem en Aracaladanza", ha assenyalat Cabrera.

En 'Play' Aracaladanza ha deixat de banda la documentació pictòrica que ha marcat els seus anteriors treballs per a inspirar-se en el "mateix desig" de jugar amb tot l'equip.

A més, els espectadors de 0 a 3 anys podran gaudir en Espai Inestable, en tres passades matinals a les 11.00, 12.00 i 13.00 hores del nou espectacle de la companyia catalana La Petita Malumaluga. 'My baby is a queen', és un muntatge que aborda qüestions com la diferència, l'origen, el gènere i la sexualitat o la discapacitat. L'espectacle integra totalment els espectadors en el qual els xiquets i xiquetes es podran moure lliurement.

Organitza

Coorganitza

Col·labora

.

·

··

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Dansa València

Tel. +34 963 539 300
dansavalencia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Dansa València

Durant cinc dies, del 10 al 15 d'abril de 2018, podrem gaudir tant d'una programació representativa del panorama coreogràfic espanyol més actual, com de la varietat de propostes de les companyies valencianes, amb especial atenció en les dones creadores.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info