Portada >  > espectacles > Vamos a estar a ratos

11 de novembre de 2020

Laboratoris IVC

Vamos a estar a ratos

Ángela Verdugo

Obrim torn de preguntes, el nostre torn, no hi haurà respostes.
 
La situació és aquesta, la nostra pràctica diària. Juntes, al voltant d'una taula, despleguem materials dels quals partim vers a cap destinació, conversem sense diferenciar la paraula del moviment, el cos de la lletra.
 
Ens veureu començades. Ens continuem i ens bifurquem. Ens perdem cada dia per a poder trobar-nos. Així estan les coses, de manera que acomodeu-vos, asseieu-vos al costat de nosaltres. Si voleu marxar, podeu. Podeu també asseure-us, tombar-vos, vibrar, pensar, xarrar… Deixeu-vos les coses brillants per a altres escenaris. Açò no és un escenari.
 
La cosa va de compartir. Ens demanen que compartim la investigació i ací l'única cosa que compartim són les nostres vides unes hores al dia. Hui ens les portem ací, estem de mudança. Igual es modifica tot. Segurament. Els vostres ulls i orelles faran de les seues.
 
Ens podem posar més tècnics i denominar això dispositiu escènic, o conferència performativa o conversatori o anar-nos totes per la tangent. Crida'ns com millor et semble, volem que estigueu còmodes. Ens agradaria que us quedàreu una estona dins.
 
Açò no és una peça acabada, açò és un trànsit cap a no sabem on. Busquem un lloc on desplaçar el temps, el cos i tot el que s'intervinga. Busquem un lloc on estiguem tots junts a estones.
 
L'equip de treball: Sandra Gómez, Mariu Manfredi, Joan Martínez, Cora Mateu, Carlos Molina, Rocío Pérez, Xavier Puchades i la facilitadora i també participant Ángela Verdugo.
 
 
 

Programació

11/11/2020  18:00hSala Matilde SalvadorSección general 2020

Organitza

Coorganitza

Col·labora

 

   

     

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Dansa València

Tel. +34 963 539 300
dansavalencia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Dansa València

Durant cinc dies, del 10 al 15 d'abril de 2018, podrem gaudir tant d'una programació representativa del panorama coreogràfic espanyol més actual, com de la varietat de propostes de les companyies valencianes, amb especial atenció en les dones creadores.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info