Israel Galván · Fla-Co-Men

Israel Galván · Fla-Co-Men

Yellow Place - Kor'sia

Yellow Place - Kor'sia

Lo inevitable - Dunatacà

Lo inevitable - Dunatacà

13 d'abril de 2018

Divendres en Dansa València

La celebració del festival Dansa València continua amb la presència de quatre noves companyies en la programació de divendres 13 d’abril, la celebració de la classe magistral de Rudi Cole i Júlia Robert a la sala 7 de l’Edifici Rialto i una taula redona amb el títol 'Perspectives de futur: Transicions professionals trobades al sector' organitzada per la Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana, celebrada al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i adreçada a professionals del sector.

El primer espectacle del dia és 'Yellow Place' de la companyia Kor’Sia que es podrà veure a les 13 hores a la Plaça del Patriarca. La companyia formada per Antonio de Rosa i Mattia Russo utilitza elements del cinema, la fotografia, la literatura i l’escultura per a crear un llenguatge propi, el color ha estat el punt de partida per crear 'Yellow Place' un lloc on els estranys es troben i arriben al punt més intens de la seua relació.

De vesprada al Rialto la companyia valenciana Titoyaya Dansa que encapçala Gustavo Ramirez Sansano, presenta 'Bandejats' en l’espectacle un grup intergeneracional treballa el gest quotidià, el moviment i la veu mostrant una visió del drama migratori centrada en la reconstrucció del quotidià, on pel damunt de tot se respira humanitat, i fins i tot dins el caos més absolut hi ha lloc per a la intimitat, la bellesa, l’enteniment, l’amor i el contacte humà.

El següent espectacle del dia que s’estrena a l’Espai Inestable és la coproducció d’aquesta sala amb l’Institut Valencià de Cultura 'Lo inevitable' de la companyia valenciana Dunatacà, dirigida per Sybila Rodriguez l’obra ens parla del cos, el que sempre som és cos, el que ens és precís és ser cos, el que callem, és cos i d’allò que ens desposseïm per viure és cos. En 'Lo inevitable' identitats viscerals i socials conviuen. Les preguntes es responen o no, dualitats i misteris on les possibilitats dels cossos prenen la veu.

Tanca la jornada del festival l’actuació al Teatre el Musical de l’Ajuntament de València, d’Israel Galván, amb el seu espectacle 'FLA.CO.MEN' en aquest espectacle Israel Galván va, en les seues pròpies paraules, «al gra» la música i només la música és l’argument, alleugerada de trames, de llibrets i de teatre, la música sonant sense argument, amb la inèrcia del cos i la rítmica, sola la música.

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Dansa València

Tel. +34 963 539 300
dansavalencia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Dansa València

Durant cinc dies, del 10 al 15 d'abril de 2018, podrem gaudir tant d'una programació representativa del panorama coreogràfic espanyol més actual, com de la varietat de propostes de les companyies valencianes, amb especial atenció en les dones creadores.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info