Diàlegs de dansa

Diàlegs de dansa

15 d'abril de 2018

Darrera jornada de Dansa València

Dansa València s'acomiada amb les actuacions de Panicmap, Las Hermanas Gestring, Pepa Cases i Sol Picó

El festival Dansa València 2018, que se celebra a València des del passat 11 d'abril, arriba a la seua darrera jornada. Des de l'edició de l'any passat el festival torna als seus orígens i és una mostra de la millor dansa contemporània que es fa en l'actualitat, congregant un gran nombre de programadors nacionals i internacionals. 

Aquesta última jornada s'inicia amb un espectacle de la recuperada La Danseta adreçat als més menuts. ?Pequeño Big Blue' és una proposta plàstica en la qual el moviment i la tecnologia dialoguen per a oferir una gran experiència a menuts i grans. Està recomanat per a xiquets d'entre 18 mesos i 4 anys. 

El primer espectacle de carrer del dia és ?Good Girl', de la companyia Hermanas Gestring, formada por Greta García i Laura Morales. L'obra està presentada en xicotets fragments. A continuació Pepa Cases presenta, també a la plaça del Patriarca, l'espectacle ?Volat' una obra de dansa-teatre de carrer on una ballarina transporta a l'espectador entre la dansa i la poesia. 

Per finalitzar, el festival Dansa València compta amb l'espectacle de Sol Picó ?We Woman' el diumenge 15 d'abril, a les 19:00 hores, al Teatre Principal. Amb la seua pròpia companyia, Sol Picó s'ha convertit en una de les artistes més heterodoxes de l'escena, amb les seues més de 30 obres, ha visitat més de 35 països i té 10 Premis Max i el Premi Nacional de Dansa entre altres guardons. En aquest espectacle Sol Picó se pregunta per la condició de dona, enriquint la seua mirada amb la de dones de tot el món. Partint de les diferents disciplines que practiquen les artistes i dels orígens i herència de cadascuna, Sol Picó dibuixa el retrat de la dona contemporània.

Organitza

Coorganitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Dansa València

Tel. +34 963 539 300
dansavalencia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Dansa València

Durant cinc dies, del 10 al 15 d'abril de 2018, podrem gaudir tant d'una programació representativa del panorama coreogràfic espanyol més actual, com de la varietat de propostes de les companyies valencianes, amb especial atenció en les dones creadores.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info