10 d'abril de 2019

Dansa València presenta 'Missió Inversa', una plataforma d'internacionalització amb el millor de les companyies valencianes

La segona jornada del festival Dansa València, una proposta de l'Institut Valencià de Cultura, té en Missió Inversa, la plataforma d'internacionalització de les empreses de dansa, un dels seus plats forts.

Missió Inversa és una acció impulsada des de l'Associació Valenciana d'Empreses de Dansa (AVED) amb la col·laboració de l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (Ivace) que promou la connexió de les companyies valencianes amb agents internacionals, a fi de compondre i consolidar una xarxa enfocada a la internacionalització de la dansa creada en el nostre territori.

Missió Inversa consisteix en un 'showcase' de companyies associades a l'AVED, en el qual es mostraran, demà dimecres 10 d'abril a les 18.00 hores al Teatre Rialto, alguns dels últims treballs de companyies com Otra Danza, Antes Collado, Dunatacà, La Coja Dansa, Fil d'Arena, AYK o Compañía Improvisada. Aquest 'showcase' estarà, a més, obert al públic.

El 'showcase' anirà seguit d'una acció no menys important, els dies 11 i 12 d'abril en horari de matí i al 'hall' del Teatre Principal, que consisteix en una sèrie de trobades entre companyies, creadors i agents internacionals convidats, en format 'speed-dating', en les quals podran iniciar-se converses de cara a millorar la presència dels nostres creadors i companyies en mercats internacionals.

Els agents convidats per a aquesta cinquena edició de Missió Inversa són Zakaria Alilech del Haraka Festival Tànger (el Marroc), Alicia Vives del Prisma Festival (Panamà), Iván Sánchez del Festival Danza al Borde, Valparaíso (Xile) i Nancy Galant de la Nuit Blanche de Brussel·les (Bèlgica).

La multipremiada 'desnudez' de Daniel Abreu

El coreògraf i ballarí Daniel Abreu presenta el 10 d'abril, a les 22.00 hores al Teatre Principal, el seu espectacle 'La desnudez', que va obtindre tres guardons en l'última edició dels Premis Max.

L'espectacle és una proposta poètica sobre el fet de saber estimar-se, sense judicis; dues persones en escena, apunten una idea de polaritat i un viatge des de la mort a l'amor, acompanyats en aquest viatge per la música en directe d'Hugo Portas.

La peça, d'una densitat dramàtica, convida l'espectador a llegir-la des de molts punts de vista. Un muntatge que va guanyar els Premis Max al millor espectacle de dansa, millor intèrpret masculí de dansa i millor coreografia.

A més, en aquesta segona jornada de Dansa València, es podran veure 'Keep Going', de La Macana, a les 13.00 hores a la plaça del Patriarca i el muntatge 'Medul·la', de La Coja Dansa, a les 20.00 hores a la Sala Matilde Salvador de la Nau.

Organitza

Coorganitza

Col·labora

.

·

··

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Dansa València

Tel. +34 963 539 300
dansavalencia@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Dansa València

Durant cinc dies, del 10 al 15 d'abril de 2018, podrem gaudir tant d'una programació representativa del panorama coreogràfic espanyol més actual, com de la varietat de propostes de les companyies valencianes, amb especial atenció en les dones creadores.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info